miércoles, 26 de noviembre de 2014

IMATGES DE TARDOR / IMÁGENES DE OTOÑO

Text i fotografies de: Joan Ramon Santasusana Gallardo. / Texto y fotografías de: Joan Ramon Santasusana Gallardo


(T. català) Tot observant aquest dia gris, finalment, al començar a decaure ja la tarda, amb la meva petita càmera fotogràfica en mà, atravessant una part de Girona, he passat per sobre del riu Ter i del riu Onyar, prenent el camí que passa per la Vall de Sant Daniel, al costat del riu Galligants, i m’he internat, a aquesta hora en que el sol es comença a pondre, en les boscuries fosques de les Gavarres… / (T. castellano) Observando este día gris, finalmente, al comenzar a decaer ya la tarde, con mi pequeña cámara fotográfica en mano, cruzando una parte de Girona, he pasado por encima del río Ter y el río Onyar, tomando el camino que pasa por la Vall de Sant Daniel, junto al río Galligants, y me he internado, a esta hora en que el sol se empieza a poner, en las selvas oscuras de les Gavarres...

(T. català) La nit m’ha atrapat pel camí, quan ja marxava per la muntanya, i amb la llum matusera d’una lluna creixent de poca amplada, he tingut que marcar les meves pròpies passes a la fosca seguint el clar del camí. / (T. castellano) La noche me ha atrapado por el camino, cuando ya marchaba por la montaña, y con la luz basta de una luna creciente de poca anchura, he tenido que marcar mis propios pasos en la oscuridad siguiendo el claro del camino.

(T. català) D’aquest passeig de poc més de dues hores, aquestes són algunes de les imatges que he pogut contemplar. Són imatges de tardor, d’una tardor més que mai més no tornarà. / (T. castellano) De este paseo de poco más de dos horas, éstas son algunas de las imágenes que he podido contemplar. Son imágenes de otoño, un otoño más que nunca más volverá.
















































































No hay comentarios:

Publicar un comentario